Zeg het hardop: de ervaring van een rijder van het elektrische wiel

De Gemeenschap van de elektrische wiel renners groeit zeer snel. We horen graag over de verschillende ervaringen, nuttige tips voor beginners en praktische trucs van geavanceerde self-balancing eenwieler ruiters.

Hier is een kort overzicht van Phil C., een trotse eigenaar van Firstwheel Surf: Ik hou van mijn Firstwheel Surf! Gebruik het bijna dagelijks (en een paar keer 's nachts ging zelfs naar de pub op het gisteravond!) Serieus!

De eerste paar sessies op het gekneusd de hel uit mijn innerlijke schenen. Ik stopte na twee batterij wordt opgeladen en laat de genezen kneuzingen. Vervolgens sprong op de volgende tijd en het was alsof ik had gereden het mijn hele leven. Ik denk dat ik zet het neer om spieren geheugen en de balans die ik krijg van de dagelijkse woon-werkverkeer op mijn motorfiets.

Zo veel mensen me stoppen en vragen waar het is en hoeveel. En kunnen ze hebben een go (niet enthousiast over dat). Wou dat ik zou kunnen proberen de twee wielen een ook maar helaas mijn budget niet kunt uitrekken dat veel.

Firstwheel Surf owner feedback for Project42Een andere gewijd klant die gedeeld met ons zijn gedachten is Kevin U.-R., een gelukkige eigenaar van een Ninebot:

Ik kocht een Ninebot een ongeveer een maand geleden en hebben gereden het elke dag sinds. Ik had eerder geleerd om te rijden op een Firstwheel Surf, die goed om te leren was met, maar vond het een beetje traag en met stumperig batterijleven. De Ninebot is een beetje zwaarder, maar het extra bereik en prestaties maken het de moeite waard het extra geld.

Ik pendelen om te werken in centraal Londen met mijn Ninebot alledaagse, 4 mijl per enkele reis, en vergeleken met openbaar vervoer ik vind dat het is goedkoper, sneller, maar vooral een veel leuker! Blij dat ik maakte de investering en kan me niet voorstellen nu terug te gaan naar andere vormen van 'prehistorische' vervoer.


Ninebot One owner feedback for Project42
 

Laatste in de juiste volgorde, maar niet in het minst in belang - een feedback van Tom Y., een andere bekwame eigenaar van Firstwheel Surf:

Ik heb mijn elektrische wiel aan het begin van dit jaar na mijn vriend mij om te proberen zijn elektrische eenwieler voorgesteld. Ik geleerd om te rijden het meteen, van de tweede poging in 2 minuten. Ik voel massaal meer bevoegd in Londen omdat ik begon te rijden het wiel - je echt gemakkelijk overal krijgen kunt zonder meer openbaar vervoer afhankelijk worden. Bijvoorbeeld, morgen ben ik het vangen van een trein op 5:00 - het is de eerste trein voor de buis is nog open en normaal zou een pijn, maar ik zal het wiel te rijden naar het station en spring op de trein. Als een bonus krijg ik een heleboel aandacht als ik het wiel rijden ben.

Het is echt leuk, want het is schoon, brandstof-gratis vervoer en snel op hetzelfde moment. Tijdens het rijden van de elektrische eenwieler u zo veel meer van de stad zijn buiten en het volledig genieten van het landschap zien of je kunt gaan met zou het naar de pub en het altijd een punt van praten met mensen. Deze bit van ervaring is fantastisch! Het is zowel zeer nuttig en leuk om te rijden het wiel.

Firstwheel Surf owner feedback for Project42


Als u wilt uw feedback ook delen Geef ons een seintje aan info@project42.comWe horen graag van u.