Van de grond van haar hart: Elektrische Wielen En Blues

Stoere en tech-savvy kerels die een elektrische eenwieler zijn geen verrassing meer maar een fragiel en mooi meisje dat ermee door Londen rijdt is een boeiende gezicht.

Nana, onze toegewijde klant en vriendin deelde met ons haar passie over Inmotion V3, eindeloze ritten en blues:

Ongeveer een maand geleden kwam een van mijn beste vrienden om me te zien, we ontmoeten elkaar in het park. Het moment dat ik hem glijden zag zo zacht en soepel op het elektrische wiel, deed me beseffen dat ik er zelf een wil. Ik heb een van deze wielen gezien in juli 2014, ik heb slechts één model geprobeerd, het kostte me ongeveer een half uur om op eentje te leren rijden. Toen zag ik er een met een handvat die je niet hoeft te dragen, en deze leek me ideaal. Op dit moment heb ik geen flauw idee wat het is om erop te rijden elke dag.

                 Inmotion V3 electric wheel at London Eye              Inmotion V3 at London Park

                 Inmotion V3 at London Park              Riding Inmotion V3 at London near Big Ben

En hier rij ik nu door Londen, door straten die ik nog nooit heb gezien, ik ontdek de beste uitzichten en maak foto's. Mijn volgende doel is om een camera te halen voor alle opnames. Ik ben ook, genieten van het park rijden, gebruikte ik om te fietsen, maar met de fiets de toegang is beperkt en met het wiel kan ik nog veel meer te doen. Rijden op een gras, onder bomen, op een smalle straat, onder benieuwd menigte en krijgen alle de beste glimlach van jong naar oud.

Mijn model heeft ingebouwde Bluetooth, dus ik heb nog meer plezier tijdens het rijden, luisteren naar blues tijdens het glijden naast de rivier bij de zonsondergang. Het is moeilijk om te delen het gevoel van vrijheid en rust die wordt geleverd met de rit. Ik doe ongeveer 5,4 mijl van huis te werken en weer terug. Ik nog steeds gebruik de buis af en toe, maar met het wiel woon-werkverkeer sneller is en wanneer ik meer tijd heb ik gewoon mijn "jaguar" rijden zo veel als ik kan. De dagen die ik ben het dragen van hakken, wanneer gaan, begin ik eigenlijk ontbreekt het rijden, dus ik kwam met de oplossing en nu ik de vrije paar hakken dragen in mijn tas.

               Riding Inmotion V3 at London Park               Riding Inmotion V3 near Big Ben

               Riding Inmotion V3 in London               Riding Inmotion V3 at Trafalgal square

 

Als u uw feedback ook delen wilt, geef ons een seintje te  info@project42.com. We horen graag van u.

 

InMotion V3 Winkel pagina